Tänka utanför lådan

Företag som varit i sin bransch ett tag kommer troligtvis, åtminstone någon gång genom åren, att få problem med inspiration för sina anställda. Kanske har man redan spelat minigolf, arrangerat konferens på ett spa och kört teambuilding-aktiviteter på olika ställen runt om i staden. Det gäller att försöka tänka utanför den berömda lådan, som amerikanerna gillar att snacka om.

Ett sätt att få ihop det där spännande mötet som ingen förväntar sig är att hyra en lokal, en helt ny lokal som ingen varit i tidigare och där alla möjligheter finns att gestalta något nytt. I Helsingborg finns World Trade Center som har massor av lediga lokaler i olika utförande. De kan hjälpa er att hitta rätt för just era behöv. Spana in deras hemsida för mer information om vad som finns tillgängligt: www.ledigalokaler-helsingborg.se.

Lagkänsla för personalenLediga lokaler i Helsingborg

Chefer blir ofta förvånade över hur mycket det går att öka produktiviteten med en riktigt bra konferens eller en annan roligare grej som tar de anställda utanför kontoret och som ger dem ny energi. Det är annars lätt att hamna i samma gamla vanliga hjulspår och så rullar vardagen på utan att man gör mer än bara stampar på samma ställe. En aktivitet som involverar nya miljöer och annorlunda umgänge mellan de anställda brukar för det mesta göra alla glada och spända i förväntan inför det som komma skall och sen känner de sig glada och avspända efteråt.

Utnyttja lokalen

Det viktigaste om man får tag i en ny plats att ordna samkväm på, är att ta vara på förutsättningarna som lokalen kommer med och låta eventet vara så tilltalande som möjligt för många olika människor. Till exempel:

  • Går det att förlägga några grejer till utomhus? Frisk luft är alltid en hit.
  • Släpp in så mycket ljus som möjligt.
  • Hyr stolar och bord till alla, även om ni inte tänkt ha sittande aktiviteter. Det är viktigt att kunna sitta ner lite emellanåt ändå.
  • Ha god mat, gärna spännande sådan som känns ny och fräsch.
  • Försök välja ett datum då så många som möjligt kan komma.