Ta konferensen till en ny nivå

Oavsett bransch så är det nyttigt för företaget att ha konferens. Man bör se till att låta anställda och chefer träffas minst en helg om året. Det är bra både för team-känslan och för produktiviteten. Många väljer att åka iväg till ett hotell eller herrgård, men det kräver också en hyfsat stor budget.

Ett annat bra alternativ är att låta konferensen gå av stapeln i era vanliga lokaler. Det har fördelen att människor kan sova hemma och slipper missa så mycket i sina vanliga liv. Det är dock viktigt att se till att lokalerna är i bra skick i så fall. Ett företag som kan hjälpa till med detta är Omnia Entreprenad i Malmö. De hjälper både företag och privatpersoner med allt från VVS till renoveringsprojekt, det vill säga, allt som har med bygg och säkerhet inom bygg att göra.

Gör det som konferensen kräverBygg din konferens

För att inte bli besviken på det utförda jobbet är det viktigt att vara noga när man väljer byggfirma. Särskilt om ni i företaget planerar konferens och nystart för hela personalstyrkan, måste renoveringen av lokalerna vara utfört på ett sätt som verkligen gör skillnad. Omnia Entreprenad i Malmö är ett företag man kan lita på. Denna byggfirma har erfarenhet av projekt som har både med bygg och säkerhet att göra. Oavsett om ni bara behöver spika upp lister eller om det är ett helt avloppssystem som behövs gås igenom, de ställer upp. Beroende på hur många som kommer på konferensen kan man också behöva ställa i ordning större samlingslokaler. Att flytta en vägg eller lägga nytt golv, vilket kan räknas som större projekt, utförs också tryggt och säkert med rätt firma.

Fråga ut byggfirman

Så fort konferensdatumet är fastslaget bör du kontakta byggfirman som ska hjälpa till. Tveka inte att höra med dem hur lång tid de olika projekten vanligtvis tar. Planering är A och O i detta läge. Ett par frågor som kan vara bra att ställa:

  • Hur lång tid behöver ni på er?
  • Vad kommer det kosta?
  • Hur många arbetare kommer att finnas på plats?
  • När faktureras jobbet?