Nytt skapar nytänkande

När man arrangerar konferenser är syftet ofta att komma bort från vardagen för att skaffa sig nya vyer och på ett kreativt vis lösa större problem eller utmaningar inom företaget eller organisationen. Detta har med åren lett till kreativa konferensvarianter som ibland gränsar till det absurda. Dock har man i detta strävande efter att hela tiden skapa det nya stirrat sig blind på det nya och att komma ut ur sin comfort zone för att därmed skapa kreativitet och nytänkande.
Att gå extremt långt i den ambitionen fungerar för vissa människor, men kan bli paralyserade för andra. Så ibland kan det bara räcka att renovera badrummet på konferensanläggningen för att skapa känslan av nytt och fräscht. Kolla in för sådana idéer hos Assemblin, och läs om badrum i Norrköping.

Hur ett renoverat badrum kan vara värdefullt för vissa

Att åka på en hajsurfingkonferens kanske kan stimulera de som går igång på adrenalin och blir sitt bästa jag när de känner denna kroppens drog pumpa. Dock finns det de som blir paralyserade bara deras vardag rubbas det minsta. Att åka till en trygg och välkänd konferenslokal – som företaget har använt de senaste 20 åren – är precis så mycket spänning som klaras av. Det finns ett stort spektrum där i mellan. Så beroende på vilken sorts människor som utgör majoriteten av deltagarna kanske en renovering av badrummet på konferensanläggningen kan vara den förändring som skapar bäst miljö för deltagarna.

Nyheter i badrummet

Så vilka nyheter i badrummet kan behövas för att skapa den rätta känslan för konferens? Ibland är det bara själva uppfräschningen som stimulerar. Man känner att förbättringar görs. Även om man har svårt att hantera förändringar kan man uppskatta ett uppdaterat badrum, då det ofta innebär bättre hygien och en allmänt fräsch känsla.

• Nytt kakel ger en allmänt fräsch känsla.
• Nya toaletter, det samma.
• Kranar som startar genom rörelsedetektorer.
• Torkhandduk på vinda. (Torkblåsare i alla ära, men de låter mycket och tar en evighet. En torkhandduk på vinda känns trevligare och ger en behagligare känsla).
• Behaglig musik, på lagom nivå.
• Bra ljussättning som ger både skön stämning och tydligt ljus.