Med prylarna i säkert förvar

När många människor träffas för att umgås och diskutera allt från budget och personalfrågor till nedskärningar och materialinköp, kallas det konferens. Och det kan uppstå en viss familjär stämning när företagets alla anställda hänger ett par dagar och spenderar all vaken tid tillsammans. Man kan luras att tro att man är bland vänner och släppa lite på garden. Även om de flesta som är där tillsammans med dig troligtvis är just vänner, så är det ändå viktigt att hålla koll på sina grejer, en tjuv kan dyka upp var som helst. Det finns ett par grejer man kan tänka på för att göra det svårare för de som har svårt att hålla fingrarna i styr och ett av de bästa tipsen är att införskaffa ett kassaskåp. Detta kan man naturligtvis inte släpa med sig i handväskan, men på hotellet finns det förhoppningsvis ett och annars får man lita på det man har hemma i arbetsrummet. Kassaskåpexperten i Malmö kan det här med kassaskåp och kan hjälpa dig att förvara dina viktiga ägodelar.

Kassaskåpets fördelarFörvara dina ägodelar i en kassaskåp

En nackdel med kassaskåpet är att det inte går att ta med sig på marknader och shoppingrundor, för att undvika att ficktjuvarna tar sig in till mobiltelefoner och plånböcker i innerfickorna. Det är för stort och för tungt och för klumpigt, vilket också, såklart, är exakt varför det fungerar så bra hemma och är så svårt för en inbrottstjuv att tackla. Hen får inte med sig det och är det av tillräckligt bra kvalitet, så kommer hen inte kunna ta sig in i det heller.
Här är alla dina värdesaker, oavsett om det är ekonomiskt eller själsligt värde, trygga och säkra. Samma sak gäller naturligtvis när du är på konferens och använder kassaskåpet på hotellrummet.

Undvika att bli bestulen

Det finns ett par saker man kan tänka på för att göra tjuvarnas jobb lite svårare när man är på språng och inte har sina dyrgripar inlåsta i ett kassaskåp:

  • Ha inte stora summor pengar på dig
  • Använd inte byxornas bakfickor för att förvara saker
  • Jobba med dragkedjor och andra sätt att stänga in värdesakerna
  • Ha det mest värdefulla så nära kroppen som möjligt.