Frukostmöte: Konvertering genom Text & Design

Så gick då vårt fjärde frukostmöte av stapeln. Vi samlades i ”Förenade Bils” trevliga lokaler där vi drack kaffe och åt goda baguetter medan vi minglade bland sprillans nya Mini Clubmans. För första gången stod vi själva för föreläsningen och vågar nog påstå att det gick ganska bra.

Konvertering genom Text & Design

Temat för dagen var konvertering, det vill säga hur man omvandlar sina besökare till kunder. Mer specifikt pratade vi om hur man, genom att strategiskt jobba med text och design, kan fånga potentiella kunders uppmärksamhet.

Självklart hann vi bara skrapa på ytan under den knappa halvtimme som föreläsningen pågick. Trots detta hoppas vi att de som deltog fick med sig några konkreta tips på hur de själva med enkla medel kan jobba med konverteringsoptimering på sin webbplats.

Nästa frukostmöte

Nu ska vi göra en utvärdering av de frukostmöten vi anordnat under 2015. Har ni någon feedback vore vi glada om ni ville dela med er av denna via e-post.

Vi ses framöver – Förhoppningsvis över en god frukost en tidig morgon i början av 2016.

Vårt mest generösa erbjudande hittills

Nästa vecka skickar vi ut månadens nyhetsbrev som innehåller vårt bästa erbjudande hittills. Har ni inte anmält er till utskicken? Fyll i fältet här nedan så missar ni ingenting viktigt.

kollage mvision

Jag vill få nyhetsbrevet!

The post Frukostmöte: Konvertering genom Text & Design appeared first on Mediavision.

Source: mvision