Dags för konferens?

När det kommer till konferenser är det viktigt att man skapar de optimala förutsättningarna för en lyckad och inspirerande konferens. Det kan vara svårt att utföra detta ibland, men som tur är finns Ystad Saltsjöbad att tillgå. De har de perfekta lokalerna för att ni ska få ut det allra mesta av er konferens. Kontakta oss för mer information angående Ystad Saltsjöbad och de konferenslokaler som finns att tillgå och vilket som passar just er.

Ystad Saltsjöbad

konferansNär du letar efter den ultimata platsen i Skåne för att hålla konferens på ska ni alltid vända er till Ystad Saltsjöbad först. De kan nämligen erbjuda fina samt anrika konferenslokaler som är belägna i en vacker miljö, där lokalerna även har utsikt mot havet. Anläggningen ligger nära havet och det finns möjlighet att gå ut till den stora vackra bryggan som ligger utanför. Detta är en helt unik plats i Skåne med en vacker sandstrand och konferenslokalerna rymmer från 10 till 300 personer. Därav spelar det ingen roll hur många ni är som kommer. Den rätta lokalen finns just för er. Det är vanligt att man utöver jobb även vill ha möjlighet att skapa starkare band under konferensen och de möten som pågår. Detta går att göra på Ystad Saltsjöbad. De erbjuder många typer av aktiviteter på anläggningen och runt om i den vackra naturen och Österlen.

De aktiviteter som det finns plats för utöver konferensen är bland annat motion och sport. Det innefattar såväl löpning som tennis, boule, klubb, golv eller Saltsjöbadets SPA, där man kan träna yoga, Quigong och aerobics. Detta är såväl lämpligt att göra på egen hand som tillsammans med dina kollegor. Det finns även möjlighet till äventyr under konferensen. Du kan till exempel rida, åka luftballong, avnjuta Ystad Saltsjöbads speciella teambuildingaktiviteter eller varför inte stadskamp och höghöjdsbana? Det finns även möjlighet för utflykter och att få se Skånes mest spännande platser och landsbygden. Det går att få bussresor ordnade med en guide som berättar mer om det som finns runt omkring. Givetvis finns även mängder av god mat och dryck att tillgå i Saltsjöbadets restaurang och möjlighet att anordna vin, öl eller whiskeyprovningar. Då får man även sakkunnig ledning under tiden.

Boka konferensen redan nu efter ert behov, så kan du vara säker på att det finns plats även för er. Det är aldrig fel att genom en gruppresa sammansvetsa företagets personal och få dem att arbeta närmare varandra.