Är det dags för ny inspiration?

Långa arbetsdagar blir fort långa veckor utan att du hinner ta en ordentlig paus för att ladda batterierna. Vad du behöver då är lite inspiration! Det gör en otrolig skillnad när du är passionerad och verkligen bryr dig om ditt arbete. En bra konferens är mer än bara information, det är också en chans att skapa nya kontakter och knyta band med dina medarbetare. Det gör det mycket lättare att återgå till arbetet med ny energi och motivering. 

Se till att dina älsklingar är väl omhändertagna

Det kan vara en välbehövd paus från vardagen att lämna hemmet ett tag, även om det bara är för en helg. För hundägare är det dock alltid lite besvärligt att vara borta, till och med bara för en längre dag eller så. För att minska skulden något är det en bra idé att ge din fyrbenta vän lite hundgodis som plåster på såren. Pommys tillverkar hundgodis av hög kvalité som garanterat kommer att uppskattas. En liten muta behöver aldrig vara fel, särskilt inte om det känns som att något extra behövs för att du ska kunna njuta av din helg borta eller koncentrera dig ordentligt på konferensen.

Är hundgodis nyttigt för dina husdjur?

Ordet godis har nuförtiden en något negativ klang, men hundgodis är en helt annan femma. Istället för något onyttigt och onödigt är hundgodis bra för dina hundar och kan dessutom hjälpa dig när du tränar dem eller behöver vänja dem vid nya situationer. Det är ett bra sätt att göra det lättare för dig själv när du åker bort – släng bara ut lite godis hundarna kan jaga efter så märker de knappt att du lämnat hemmet (även om det kan vara svårt nog för dig som hundägare att lämna dem).

Använd hundgodis på bästa möjliga sätt;

  • Perfekt för att motivera dina vovvar när du behöver lära dem nya konster.
  • Innehåller ingredienser som är bra för hundarna och kan bidra till att hålla dem friska.
  • Något som kan hjälpa dig att åka bort helt utan skuldkänslor.
  • Kan hjälpa dina husdjur att hålla sina tänder friska.