Advokatbyrån Jan F. Urwitz

Advokatbyrån Jan F. Urwitz är ditt självklara val i Lund, då de är en liten men kompetent advokatfirma som har en lång erfarenhet av att arbeta med juridik. De är en engagerad advokatfirma som kan hjälpa dig med att lösa problem och du kommer alltid att få ett personligt bemötande när du hör av dig till denna advokatfirma i Lund. De ser alltid till att leverera de bäst lämpade juridiska tjänsterna för just dina behov.

Olika kompetensområden

Att få kompetent hjälp i tid är alltid viktigt och Jan F. Urwitz Advokatfirma i Lund är främst inriktade på tre områden, nämligen familjerätt, brottmål och affärsrätt. Inom familjerätten arbetar de med familjens juridiska funktion. Detta kan bland annat innefatta bodelning, vårdnadstvist, testamente eller skilsmässa. De arbetar även med brottmål där de kan arbeta både som målsägande eller försvarsadvokat. Ett brottmål är den process som inleds efter att man misstänker att det har begåtts ett brott tills dess att det leder till rättegång eller en annan lösning.

Du kan även anlita Advokatbyrån Jan F. Urwitz när det handlar om affärsrätt för ditt företag. Ibland kan det vara svårt att själv hålla koll på vad alla juridiska termer egentligen betyder och de flesta företag hamnar någon gång i en tvist där det kan vara bra att anlita en advokat. Om du anlitar Advokatbyrån Jan F. Urwitz innan dess att något sker är de väl insatta i ditt företag den dag du behöver dem. Bjud med dem på ditt företags konferens och starta ett positivt samarbete med advokatbyrån redan idag.